Ben je zwanger van je eerste kindje? Maar blijkt de roze wolk een grijze? Ervaar je stress, lichamelijke klachten of angstgevoelens? Ben je zwanger van je tweede kindje? Was je eerste bevalling niet gemakkelijk? Heb je weinig vertrouwen in je lichaam? En zie je daarom op tegen deze tweede bevalling? Of loopt alles op rolletjes, maar kun je wel wat tips en trucs over ademhalingstechnieken gebruiken?

Je zult thuiskomen bij mijn begeleiding.

Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we de tijd om elkaar te leren kennen en brengen we jouw behoefte in kaart. Ook doen we een korte oefening, zodat je kunt ervaren wat mijn begeleiding jou te bieden heeft. Naast coaching, ayurvedische massage en reading, bied ik je ademhalings- en mindfulness technieken en praktische tools voor tijdens de zwangerschap en bevalling voor jou en je partner. We zorgen dat je kunt afstemmen op de veranderingen en fijngevoeligheden in lichaam en geest. Jij leert te genieten van je zwangerschap en krijgt net dat duwtje in je rug om zo vol vertrouwen je bevalling te ervaren. Na je bevalling kun je altijd terecht voor een ayurvedische massage. Je voelt je als herboren!

Ben je al bevallen? En is die heerlijke tijd waarin je van elkaar kunt genieten niet zo heerlijk als gedacht? Ben je uitgeput, prikkelbaar of heb je last van schuldgevoelens? Ook dan help ik je weer in je groei te komen. Veel kersverse moeders ervaren wat jij ervaart. We gaan aan de slag om jou weer in balans te krijgen. Zodat ook jij kunt genieten van moeder zijn!
Gaat het met jou goed, maar lijkt het alsof je kindje uit balans is? Slaapt je kindje niet of te weinig, of alleen maar bij jou in bed? Huilt hij of zij veel en is je kindje onrustig? Kun je maar geen vinger leggen op wat er aan de hand is? Ook dan mag je bij mij aankloppen. Via reading ontvang ik antwoorden en mogelijkheden die voor jou en je kindje op dat moment van belang zijn. Ik geloof dat ik ook jouw kindje kan helpen blokkades te overkomen en zijn of haar groei de volle doorgang kan geven. Met jou samen in bloei, dat is mijn uitgangspunt!

Lees ook hoe anderen deze begeleiding hebben ervaren.