Ik ben Danielle Donkers, geboren op 1ste kerstdag 1982 en samen met mijn partner Jaap en onze 3 kinderen Madelief, Jules en Lauren  vormen wij een rijk genietend gezin. In mijn leven word ik altijd gedreven door te willen ondersteunen en stimuleren in zelfstandigheid en kracht van mensen. Ik vind het mooi om te zien hoe ik een duidelijke ruimte kan zijn, die groei en inzicht in de ander aantrekt. Ik vind het mooi om te zien hoe een ander via mij groei en inzicht ontdekt. Hoe mensen vanuit die inzichten groeien en veranderingen teweeg kunnen brengen. Zien en ervaren hoe zij hun draai weer vinden, en opnieuw in bloei komen staan, dat is mijn drijfveer.

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world” – Nelson Mandela

“In aandacht zijn” en over “oneindige mogelijkheden” beschikken staat in mijn leven centraal. Natuurlijk kan ik anderen het beste helpen door zelf ook te blijven groeien en in bloei te staan. Dit jaar volgde ik een cursus tot Acces Bars behandelaar; een hele mooie methode die d.m.v. 32 drukpunten op het hoofd nieuwe verbindingen stimuleert/aanlegt en oude belemmerende overtuigen/ verbindingen neutraliseert..In 2016 ronde ik de opleiding Holistisch Life Coach in Rotterdam af. Het holistisch coachen kan ik zo ten volle inzetten om anderen verder te helpen. Eerder leerde ik al van een persoonlijk mentor de fijne kneepjes van de ayurvedische massage. Ook heb ik een opleiding gevolgd tot reader, waardoor ik mij verfijnd intuïtief kan afstemmen tijdens een reading.

In alles wat ik doe, geloof ik dat ik iedereen, ongeacht wat die ander heeft ervaren, weer kan laten groeien en in bloei kan laten staan!