Als holistisch coach geef ik jou zowel preventieve als curatieve aandacht. Preventief leg ik het accent op werken aan je mentale uitdagingen . Curatief leg ik het accent op werken aan je emotionele groei. Ik werk vanuit een gebalanceerd samenspel.

Samen stellen we gezondheidsklachten, emotionele klachten, stressgevoelens of valkuilen in onderlinge samenhang aan de kaak. Je leert je mogelijkheden te onderscheiden en gebruiken. Je leert doelen te formuleren en je gaat handelen om ze te bereiken. Ik help je de negatieve spiraal te doorbreken en werk samen met jou toe naar een gezonde levensstijl. Waar nodig zetten we reading/ energetische therapie of massage ter ondersteuning in. Je groeit vanuit een verbinding met je hele wezen; je lichaam en geest in balans.

Lees ook hoe anderen mijn coaching hebben ervaren.