Kom je bij mij vanwege een lichamelijke of geestelijke disbalans, dan is ayurvedische massage heel geschikt om je een eerste zetje in de rug te geven. Tijdens deze massage stimuleer ik je bloedsomloop, versoepel ik je spieren en kom je in een volledig ontspannen staat van zijn. Via het stimuleren van je drukpunten maak ik je energiebanen vrij en voeren we overbodige ballast af. Zo kan je lichaam afvalstoffen en stress kwijt, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe, rustige energie en hernieuwde celgroei.

Na de massage is het voor jou enkele dagen belangrijk voldoende water te drinken. Je kunt je wat vermoeid voelen, omdat je lijf zo hard gewerkt heeft. Daarna pluk je merkbaar de vruchten van deze massage en voel je je verkwikt en vernieuwd. Waar nodig volgt een tweede of derde massage.

Ben je zwanger? Vanaf een zwangerschap van twaalf weken geef ik een vol aandacht op jouw zwangerschap aangepaste ayurvedische massage. De massage is mogelijk tot net voor de uitgerekende datum. En ben je net bevallen? Dan raad ik je deze massage van harte aan! Je lichamelijk en geestelijk herstel zal makkelijker verlopen. Je voelt je als herboren.

Lees ook hoe anderen deze massage hebben ervaren.