Succesverhalen

"In een turbulente periode van onze relatie heeft Daniëlle ons op bijzondere wijze in zéér korte tijd weer met elkaar in verbinding gebracht. Iedere relatie kan ik een 'APK' bij Daniëlle aanraden!"

 

- Maggie van Kempen

"Daniëlle heeft me laten doorvoelen welke activiteiten echt bij me passen en me dus gelukkig maken."


- Anne Verhagen

"Iedere mens heeft goede dagen en mindere momenten. Dat is niet erg als je er zelf mee aan de slag kunt en goed kunt aangeven wat je van een ander nodig hebt, of juist wat je een ander kan bieden. En dat doe je niet alleen bij je directe familie. Wekelijks hebt je 32 uur of meer te maken met collega’s en ook zij willen jou helpen of geholpen worden. Daniëlle zorgde ervoor dat ons team open met elkaar communiceert. Dat versterkt onze onderlinge band enorm en het helpt de sfeer op ons clubhuis goed houden. Bovendien zorgt het ervoor dat we als veel efficiënter met elkaar samenwerken: we weten steeds beter wat we aan elkaar hebben."

 

- Charlotte Backx | DLG

"Met Daniëlle hebben we de workshop 'ondernemen vanuit je bedoeling' georganiseerd, met als basis Human Design. Dit zorgde voor mooie inzichten bij de deelnemers en smaakt naar meer."

- Sanne Koks | 2TeamUp

 

 

Daniëlle Donkers


Sociaal Emotionele Coaching

info@danielledonkers.nl
0620133279


Groeneweg 1, 5051 LP Goirle
KVK85361585   BTW NL004086438B69