Holistische coaching

 

Mensen komen bij mij voor coaching als ze toe zijn aan transformatie in zichzelf, in hun bedrijf of organsatie. Mijn toolbox zit vol met methodes die mij de mogelijkheid bieden om direct naar de kern te gaan. Dit vind ik het fijnste werken. Geen wollige lange verhalen, geen vooruit geboekte, lange trajecten.

 

Holistische coaching is een coachingsvorm die het beste bij mij past, omdat het me als coach naar de mens als heel wezen laat kijken. Daarmee bedoel ik:  fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Ik maak gebruik van verschillende psychologische stromingen en (ontspannings)technieken zoals: familie-, gezins- of bedrijfsopstelling, oplossingsgerichte coaching, aurareading, Human Design, hartcoherentie, Access Bars, Ayurvedische massage en stoelmassage.

 

In 1998 ben ik mijn praktijk gestart. Deze is door de jaren heen met mij mee verhuisd. Sinds 2012 is mijn praktijk in Goirle gevestigd. Daar coach ik mensen 1 op 1 en geef ik ook duocoaching en of relatiecoaching. Buiten mijn praktijk coach ik ook veel op locatie bij bedrijven, in het onderwijs en bij tal van andere organistaties.


 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen?!

Neem gerust telefonisch, per e-mail of via het formulier op deze site contact met me op. Dan kijken we samen wat het beste past.

Heel graag tot snel!

Hartelijke groet, Daniëlle

 

Bedrijfscoaching

Holistische bedrijfscoaching: wat is het en wat heb ik jouw bedrijf of organisatie te bieden?

 

Lees meer

Persoonlijke coaching

Holistische privécoaching: één op één gesprekken om te onderzoeken hoe je (nóg) meer vanuit je kracht kunt leven. 

 

Lees meer

 

 

Daniëlle Donkers


Sociaal Emotionele Coaching

info@danielledonkers.nl
0620133279


Groeneweg 1, 5051 LP Goirle
KVK85361585   BTW NL004086438B69